Wil je een advertentiewebsite maken?

Online inkomsten genereren kan met bijvoorbeeld een advertentie website. U kunt bijvoorbeeld banners bovenaan de website plaatsen. En u kunt betaalde categorieën aan de advertentie website toevoegen. Ook is het mogelijk om topadvertenties op uw advertentiewebsite aan te bieden. Een topadvertentie blijft voor enige tijd bovenaan het advertentie overzicht staan.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Het script bevat een beheergedeelte waarmee het aanpassen van uw website heel eenvoudig is. Zo is de kleurstelling aan te passen. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.

Is een kant en klaar script precies wat u zoekt? De pagina marktplaats script kopen bezoeken is dan een slim idee. U kunt naar de aanbieder navigeren met behulp van de links. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. Wanneer u heeft betaalt, kunt u meteen de benodigde bestanden downloaden. Ook zult u per e-mail een bericht ontvangen met daarin de link. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

In het eerste scherm van het installatiescript heeft u de mogelijkheid een website titel en de metagegevens voor zoekmachines in te vullen. U kunt in het 2e scherm de gegevens voor de databaseverbinding invullen. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.
Free Web Hosting