Een moderne advertentiesite maken

Een eigen marktplaats beginnen is prima te doen met een zogeheten advertentie website CMS tool. Een eigen advertentie website kan heel eenvoudig wanneer u een dergelijk marktplaats PHP script gebruikt. Het dagelijks beheer kan eenvoudig met een advertentie website worden gedaan.

Het is heel eenvoudig om support van de aanbieder aan te vragen. Vragen over het PHP script zijn zowel per telefoon als per e-mail te stellen. De pagina Een eigen advertentiesite runnen bevat informatie over het softwareproduct. U heeft het script al voor enkele tientjes in uw bezit.

Veranderingen aan uw marktplaats website kunnen heel makkelijk doorgevoerd worden met behulp van de beheeromgeving. U kunt bijvoorbeeld het overzicht van de advertenties zelf indelen. U kunt verder de kleurstelling eenvoudig veranderen. Het is mogelijk om verschillende betaalproviders te gebruiken voor uw betaling. Voor de op uw marktplaats website aangeboden opties kan zo makkelijk betaald worden.

Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.
Free Web Hosting