Ontwikkel professioneel een eigen portaalwebsite

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Het is mogelijk om verschillende rubriektypen aan een dochterpagina toe te voegen.

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Dit zal met behulp van het juiste script eenvoudiger gaan. Tevens is er een online handleiding van het script te vinden. Heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen, dan is de ontwikkelaar van het script gemakkelijk bereikbaar via de website.Verder kunt u eenvoudig de aanbieder van het script bereiken voor het stellen van vragen. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Kijk snel op de in dit artikel genoemde website voor meer informatie. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. U zou startpagina script eens kunnen bekijken als u benieuwd bent geworden naar het PHP script. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. U kunt met behulp van de beheeromgeving ook gemakkelijk wijzigingen aan de homepage aanbrengen. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.
Free Web Hosting