Ontwikkel uw nieuwe portaalsite

Bovendien krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de correcte dochterpagina tonen aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst makkelijk is. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de content van de juiste dochterpagina zien. Is een startpagina script voor u interessant? U kunt dan eens Eigen Startpagina doornemen. Als u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. U kunt gemakkelijk een startpagina website in elkaar zetten met behulp van het startpagina script. Bij het creëren van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Op de website van de web developer vindt u een handleiding.

U kunt een blokje met het laatste nieuws aanmaken in het geval dat u dat wilt. U kunt categorieën verder voorzien van stukjes informatieve tekst. U voegt eenvoudig het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, wanneer u dat wilt. Met het startpagina script is het tevens mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.
Free Web Hosting