Een eigen portaal site maken

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Verder kan er een link terug worden geplaatst door de website eigenaar.

U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Op startpaginascript staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. U kunt online voor de backlink betalen.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Graag adviseer ik u over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig te bouwen is. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script. Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.
Free Web Hosting