Eigen startpagina met het startpagina script

Het is ook voor u mogelijk een startpagina aan te maken. U hoeft namelijk niets over de techniek te weten. Links op een startpagina website zijn meestal naar onderwerp gegroepeerd. In de regel wordt een dochterpagina beperkt tot een enkel hoofdonderwerp. Op de startpagina zelf kan men deelonderwerpen maken. Men kan kan per deelonderwerp een rubriek aanmaken. Een rubriek wordt ook wel een categorie genoemd. Iedere rubriek zal zijn voorzien van een titel.

Een startpagina is op veel websites kosteloos aan te maken. Aan het aantal links op uw startpagina kunnen voorwaarden verbonden zitten. U dient dan een minimum hoeveelheid links toe te voegen. Men geeft uw dochterpagina anders niet weer in het overzicht. Staan er te weinig links op uw dochterpagina, dan kan deze ook na bepaalde tijd worden verwijderd. Door zelf een startpagina website op te richten kunt u dit weer voorkomen. Een ander kan u geen regels opleggen wanneer de startpagina website van u is. Met een startpaginascript maakt u uw eigen startpagina website.

Bent u op zoek naar meer hierover? Er is genoeg over te vinden. Bijvoorbeeld het artikel Maak je eigen startpagina. Er zijn nog enkele andere artikelen over uw eigen startpagina aanmaken te vinden op die website. Zo leert u hoe het aanmaken van een dochterpagina in zijn werk gaat. De site verwijst ook naar een goed startpaginascript.
Free Web Hosting