Eenvoudig een nieuwe startpagina website maken

Een startpagina maken is heel handig als u meer links wilt naar uw website. U kunt de links op een startpagina website op een makkelijke manier indelen in rubrieken. U kunt per individuele dochterpagina de relevante zoekwoorden invoeren. Dit zorgt ervoor dat het technische aspect van SEO door de website uit handen wordt genomen.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. U mag op een aantal van deze website gratis een eigen startpagina samenstellen. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Houd u zich niet aan de voorwaarden, dan kan men uw dochterpagina verwijderen. U kunt zoiets vermijden met behulp van uw eigen startpagina website. Hierover staat op Startpagina aanmaken meer informatie. U kunt gebruik van een PHP script maken voor het bouwen van een eigen startpagina website. U bent dan niet afhankelijk van de voorwaarden van anderen. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Met het script kunnen er links op uw website worden verkocht. Als de bezoeker geen link terug kan plaatsen, kan hij betalen voor de link. Bedrijven hebben vaak een budget voor linkbuilding. Startpagina websites helpen dus niet alleen websites stijgen in de zoekmachines.
Free Web Hosting