Het beginnen van een nieuwe startpagina website

Het is niet lastig om zelf een startpagina website te ontwikkelen. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. Het script biedt ondersteuning bij de belangrijkste handelingen rondom het maken van uw eigen startpagina website. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Wilt u een dergelijk script gaan gebruiken, lees dan de pagina Startpaginascript eens door. Daar vindt u een verwijzing naar een betaalbaar startpaginascript. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een dergelijk script kinderspel. Het is belangrijk dat u de bronbestanden overzet naar uw webhostingpakket. Naast een webhosting pakket is het handig om een eigen domeinnaam te registreren.

U kunt op een startpagina website meerdere dochterpagina’s aanmaken. Men zal een startpagina in de regel rondom een bepaald onderwerp in elkaar zetten. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe startpagina kunt kiezen is uiterst handig. Zo kunt u relevante zoektermen opnemen in het subdomein. Ook kunt u per startpagina de belangrijkste zoekwoorden in het beheerpaneel instellen.

Men kan zich aanmelden voor een nieuw account via een speciaal daarvoor gemaakt aanmeldformulier. Na de aanmelding kan men inloggen met het aangemaakte account. Een nieuwe startpagina aanmaken is met het gebruikersaccount eenvoudig te doen. Men kan op een eigen startpagina naast links allerlei andere dingen plaatsen. Het is ook mogelijk om diverse widgets te plaatsen. Per dochterpagina kan een beheerder op een gemakkelijk manier de metagegevens voor de zoekmachines invoeren.

Met een beheeraccount heeft u binnen de beheeromgeving meer opties. Zo heeft u de mogelijkheid om banners toe te voegen die op iedere pagina worden weergegeven. Ook kunt u de algemene kleurstelling van uw website aanpassen. Wanneer een aanvraag van een browser komt, zal het script de juiste startpagina erbij zoeken. Aan de hand hiervan zal worden bepaald welke gegevens uit de database nodig zijn en aan de bezoeker getoond zullen worden.
Free Web Hosting