Portaalsite opzetten informatie

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is uiterst interessant voor linkbuilding. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen startpagina. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het heel gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Daarnaast zijn banners op een makkelijke verstandige te plaatsen op uw website. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig.
Free Web Hosting