Uw nieuwe portaalsite realiseren

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina in zijn venster krijgt. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor amper geld reeds aanschaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft verder een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Aangezien men eenvoudig een account kan creëren, is voldoende beveiliging doorslaggevend voor uw startpagina website. Het is helemaal niet nodig om zelf iets te ontwikkelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar een script waar de functionaliteiten al in zitten? Bekijk dan Startpagina aanmaken eens. Op het moment dat u een kant en klaar script aanschaft, bent u direct in het bezit van de benodigde functies. Een reeds bestaand startpagina script aanschaffen zal goedkoper zijn dan een webdeveloper raadplegen.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting