Een startpagina online zetten

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Heeft u een startpagina over Azië, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. In principe kunt u ze laten staan. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Aanmelden Startpagina.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.
Free Web Hosting