Goedkoop uw marktplaats beginnen

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Dit ligt daarnaast binnen uw mogelijkheden als u geen verstand van de techniek heeft. Middels een marktplaats PHP script kunt u op een gemakkelijke slimme uw eigen marktplaats opzetten. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het kopen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Het plaatsen van advertenties wordt voor adverteerders simpel wanneer u een advertentie script gebruikt. Men kan met behulp van een reactieformulier gemakkelijk op een advertentie reageren. Via een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een bericht naar de adverteerder verzenden.

Het artikel advertentie website maken wijst u op een geschikt marktplaats PHP script. Bij het toevoegen van een advertentie op uw marktplaats website kunt u verschillende extra opties aanbieden, waarvoor u de adverteerder kunt laten betalen. U krijgt de mogelijkheid om betaalde categorieën aan te maken op uw marktplaats website. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het marktplaats script. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners op uw advertentie website. Verder kan een pay per click netwerk worden gebruikt. U kunt er bovendien voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats PHP script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. Deze metagegevens op een later tijdstip wijzigen kan eenvoudig middels het beheerpaneel. Per afzonderlijke categorie kunt u bovendien meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.
Free Web Hosting