Uw bookmark links op een rij

Online bijverdienen kan op allerlei manieren. Ook wanneer u geen eigen producten aanbiedt, kunt u geld verdienen online. Link building services zijn bijvoorbeeld voor veel bedrijven interessant. Uw klant zal zo gaandeweg meer bezoekers krijgen.

Daarbij bestaat ook de optie om links te verkopen aan andere website-eigenaren. Backlinks als extra service aanbieden aan uw reeds bestaande klanten is natuurlijk ook een mogelijkheid met een extra website. Om hier meer over te weten te komen, is startpagina website doornemen raadzaam. U kunt zowel uzelf hiermee helpen als uw klanten.

Via een beheerpaneel heeft u de totale controle over de links die op uw website vermeld staan. Het is zo te automatiseren dat een linkplaatsing automatisch verloopt. Binnen uw website is een betaalkoppeling opgenomen waarmee de klant kan betalen. U mag met uw eigen website zelf bepalen welke prijs u vraagt voor plaatsing van een link. Qua prijs kan er een onderscheid gemaakt worden tussen homepage links en normale backlinks. Via een betaalkoppeling kan worden gecontroleerd of de betaling is gelukt. Is de betaling gelukt dan wordt de link meteen toegevoegd op de site.

Voor elk onderwerp kan een losstaande dochterpagina worden aangemaakt. Binnen de rubrieken op de dochterpagina’s kunt u per onderwerp de links toevoegen. U kunt voor alle rubrieken een naam invoeren die beschrijvend is voor de rubriek.
Free Web Hosting