Je bookmarks online beheren

Een link category is heel eenvoudig samen te stellen online. U kunt zelfs een link directory samenstellen dat per onderwerp is ingericht. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina Je favoriete websites op een rij te vinden. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

Er zijn tevens teksten over ieder onderwerp aan de verschillende startpagina’s toe te voegen. U kunt in een categorie bijvoorbeeld het meest recente nieuws weergeven. Het weergeven van het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld door middel van een RSS feed. Er zijn geen beperkingen op het aantal startpagina’s dat per website aangemaakt kan worden.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.
Free Web Hosting