Een eigen marktplaats maken

Online geld verdienen kan op verschillende manieren. Een optie is het genereren van inkomsten via een advertentie website. U kunt daar zelf iets voor programmeren. Ook bestaan er PHP scripts die speciaal bedoeld zijn om u bij het maken van een advertentie website te ondersteunen. Zelf een script maken is niet meer nodig, wanneer u een reeds bestaand script ervoor koopt.

Heeft u wel geld over voor zo een handig PHP script? U zou eens een kijkje op Wilt u een eigen marktplaats maken? kunnen nemen. U vindt daar een verwijzing naar een handig advertentie script. Natuurlijk bestaat altijd de optie om zelf iets in PHP te schrijven. Maar dan zult u na enige tijd pas een werkend script hebben. Er zijn om die reden een aantal scripts op de markt waarmee u zonder technische kennis kunt bouwen aan een marktplaats website. Zodat u meteen met uw eigen advertentie website kunt beginnen.

Indien u wenst, ontvangt de adverteerder na een bepaalde periode een e-mail met de mogelijkheid om een geplaatst advertentie weer bovenaan het overzicht te plaatsen. Gedurende het installeren maakt het script een beheerdersaccount aan. Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Wanneer bij een reactie spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren.

U kunt met dit account op een later tijdstip in de beheeromgeving inloggen. Ook voor het gebruik van het beheerpaneel is geen diepgaande kennis van de techniek nodig. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf geen programmeerwerk meer te doen. Het scheelt vooral tijd want het bouwen van een advertentie script gebeurt niet in 1 dag. De programmeurs hebben de belangrijkste werkzaamheden reeds voor u gedaan.
Free Web Hosting