Basisinformatie PHP

U kunt met de scripttaal PHP complexe logica in uw website implementeren. Voor steeds meer websites een belangrijk onderdeel van de techniek. PHP zorgt voor zinvolle output die past bij de specifieke gebruikersacties.

Zoals men een webapplicatie kan maken met Java en .NET kan dit ook met PHP. Van PHP kunt u bij de meeste hosting partijen gewoon gebruikmaken. U hoeft dus niet te verwachten dat u veel tijd kwijt bent aan installatie en configuratie.

Een pluspunt van PHP is dat het niet heel lastig om te leren is. Heeft u ervaring met programmeren, dan is het al helemaal makkelijk om PHP te leren. Veel libraries zijn er te vinden voor PHP om het aantal mogelijkheden nog meer uit te breiden. Reageert u op een advertentie freelance PHP programmeur gezocht, let dan goed op de frameworks waarmee binnen de betreffende organisatie wordt gewerkt..

Wanneer u gebruikmaakt van PHP, dan hoeft u geen rekening met gebruikskosten of kosten voor aanschaf te houden. Verder is de populaire scripttaal voor elk besturingssysteem te downloaden.
Free Web Hosting