Eigen website laten maken met CMS programma

Is het bouwen van een nieuwe website onderdeel van uw planning? Daarvoor zijn een aantal dingen nodig. U zult veel aan een eigen domein hebben. Aan te raden is om daarbij een naam te kiezen die met uw bedrijf te maken heeft. Er dient tevens een webhosting pakket aangeschaft te worden. U dient de bronbestanden van het CMS pakket te kopiëren naar de server.

Er zijn diverse manieren waarop een content management systeem over het algemeen wordt geïnstalleerd. Soms moet u een bestand handmatig aanpassen en de gegevens van de databaseverbinding in het bestand plaatsen. Het kan ook zijn dat de database tabellen handmatig met behulp van SQL-statements aangemaakt moeten worden. Maar het komt ook voor dat er een installatie script wordt gestart tijdens uw eerste bezoek. Als dat het geval is, zal het installatie script een hoop van de eerder genoemde handelingen voor u uitvoeren.

U kunt de links vanaf het artikel volgen naar de website van een aanbieder van een goed CMS pakket. De betaling voor de aanschaf van het content management systeem kan direct online geregeld worden. Een onderdeel van het CMS pakket is het beheerpaneel. U kunt via het beheerpaneel de instellingen van uw website naar wens veranderen.

Een zeer belangrijk component is de beheeromgeving. Deze is via een speciale link te bereiken. Via een inlogformulier logt u dan in op het beheerpaneel. Na het inloggen is het mogelijk om de instellingen van uw site aan te passen. Het is verder mogelijk om andere beheerders aan te maken in het CMS systeem. Het samen aan de website werken is dan mogelijk.

U kunt de formulieren op uw website zelf ontwerpen. U kunt velden aan een formulier toevoegen en de velden bewerken of weggooien. Het is mogelijk om velden verplicht te maken. Per e-mail zult u de gegevens ontvangen die de bezoeker heeft ingevuld.
Free Web Hosting