Bouw een eigen startpagina website

Een eigen startpagina website maken is minder lastig dan u mogelijk denkt. U kunt dit met een bijzonder script simpel realiseren. Via dit artikel vindt u meer informatie erover. Daarbij kunt u op deze pagina een link vinden naar een ander informatief artikel hieromtrent. Op een startpagina website bevinden zich dochterpagina’s. Er is per startpagina meestal sprake van een specifiek onderwerp. Tevens is een algemene startpagina bij veel websites maken toegestaan. Een startpagina is gratis bij een groot aantal Nederlandse websites in elkaar te zetten.

Online is er meer over zo een script te lezen. Handige informatie is bijvoorbeeld te vinden op Bouw een eigen PHP startpagina website. Dit is een artikel dat informatie bevat over een handig PHP script. Het laatste nieuws tonen op uw startpagina’s is naast het toevoegen van links mogelijk. U kunt verschillende soort widgets zeer simpel plaatsen. Op uw website kan een bezoeker een betaalde link aanmelden. Het startpaginascript biedt dus opties om online inkomen te generen. U mag zelf bepalen welk bedrag u voor de linkplaatsing vraagt. Betalen gaat erg gemakkelijk met behulp van de website.

Het startpaginascript geeft u de mogelijkheid om per dochterpagina de meta keywords en meta description in te stellen. U kunt onderaan iedere dochterpagina de gegevens van de pagina inzien. De aanmaakdatum wordt bijvoorbeeld weergegeven. En het aantal rubrieken. U hoeft zo zelf niet meer te programmeren. Er wordt ondersteuning geboden bij de installatie en het gebruik van het startpaginascript.
Free Web Hosting