Startpagina script

Er is geen technische kennis vereist om een startpagina aan te maken. Op diverse websites klikt u de startpagina zo in elkaar. Op een startpagina website zijn links ingedeeld naar onderwerp. Men beperkt de links op een startpagina vaak tot een bepaald thema. Het onderwerp is vervolgens weer in deelonderwerpen op te splitsen. Men kan hiervoor eenvoudig de rubrieken inzetten. Linkblok is een andere term die voor de rubriek wordt gebruikt. Bovenaan de rubriek ziet u de titel van de rubriek.

U hoeft meestal niets te betalen voor het aanmaken van een dochterpagina. Soms wordt een minimum hoeveelheid links op uw linkpagina vereist. Men geeft uw dochterpagina anders niet weer in het overzicht. Staan er te weinig links op uw dochterpagina, dan kan deze ook na bepaalde tijd worden verwijderd. Door zelf een startpagina website op te richten kunt u dit weer voorkomen. Wanneer het uw eigen website is, kan een ander u geen criteria opleggen.

Bent u op zoek naar meer hierover? U kunt beginnen met het doornemen van Eigen startpagina. U kunt daar nog meer artikelen over dit onderwerp vinden. U leest bijvoorbeeld hoe het startpagina aanmaken in zijn werk gaat. U vindt er ook verwijzingen naar een modern startpagina script.
Free Web Hosting