Beheer van een linkpagina

Met een startpagina kunt u een online gids voor websites maken. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Een dochterpagina richt zich vaak op een enkel onderwerp en bevat daarover links. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. Het is ook toegestaan om uw startpagina met persoonlijke favorieten te vullen. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op Een nieuwe startpagina online zetten vinden. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. Een bestaand script biedt een oplossing voor veel technische vraagstukken die u dan alsnog zelf zou moeten oplossen.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Onderscheidend vermogen is belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Met startpagina’s is zo nog altijd geld te verdienen.
Free Web Hosting