Een moderne portaal site bouwen

Met een startpagina website kunt u snel een link catalogus in elkaar zetten. Met behulp van een script kunt u een dergelijke website snel in elkaar zetten. Het is niet nodig om een heel nieuw script daarvoor te schrijven. Een interessant PHP script hiervoor, kan ik u verderop in dit artikel wel aanbevelen.

U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Bij het script is een beheeromgeving toegevoegd waarmee u wijzigingen aan de website kunt doen. Meer informatie over zulke scripts is op hoe maak je een startpagina te vinden. Er is een interessant script te vinden via de link in dat artikel. Het script heeft heel veel mogelijkheden voor het beheer van een eigen startpagina website. U hoeft geen kennis van de opmaakcodes te hebben voor het aanpassen van uw website.

Met het script kunt u de kleurstelling per rubriek aanpassen. Met bepaalde rubrieken kunt u dan de focus ernaartoe halen. Ook kunt u vaste rubrieken toevoegen aan uw website. Deze zijn dan op iedere startpagina zichtbaar. In een vaste rubriek plaatst u content die op alle startpagina’s wordt weergegeven. Zo een categorie is bijvoorbeeld te gebruiken voor het tonen van een affiliate banner. Daarmee kan een aanbieding worden weergegeven waarbij per verkoop een bepaalde commissie verdiend kan worden.
Free Web Hosting