Een eigen startpagina op touw zetten

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Het artikel Nieuwe startpagina bouwen voorziet u van nog meer tips.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting