Simpel uw favoriete sites beheren

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script, is het makkelijk om een eigen startpagina site te beginnen. Op uw website geldt geen limiet voor het aantal startpagina’s dat kan worden aangemaakt. Op uw website is een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich kan registreren voor het beheer van een eigen startpagina.

De pagina Je favoriete websites op een rijtje kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. U kunt widgets plaatsen op de startpagina’s, zoals een nieuwsblok. Het gaat daarbij om een modern script. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Er kan op deze manier een mogelijkheid voor de betaling worden aangeboden. Na een succesvolle betaling zal de software de link direct aan de website toevoegen. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Verder kunt u geld verdienen met banners. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradetracker.
Free Web Hosting