Uw nieuwe startpagina samenstellen

Een eigen startpagina kan een aantal voordelen met zich meebrengen. Allereerst biedt een startpagina natuurlijk mogelijkheden om te linken naar uw favoriete sites. Eigen websites promoten kan ook uitstekend met een eigen startpagina. Ook is het mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina.

Om een eigen startpagina aan te maken dient u zich eerst te registreren. Het aanmeldformulier hiervoor is op de meeste websites vrij snel te vinden via de homepagina. Een geschikte website is via Google vrij eenvoudig te vinden. Denk daarbij aan zoekopdrachten zoals “nieuwe startpagina samenstellen”.

Voor uw startpagina is het nodig om een geschikte naam te bedenken voor het subdomein waar deze op komt te staan. Wanneer uw startpagina over een specifiek onderwerp gaat, dan is het een goede gewoonte om dit onderwerp als naam in te vullen van uw pagina. Een algemene persoonlijke startpagina mag ook vaak. De links op een dergelijke startpagina zullen over verschillende onderwerpen gaan. Dan bent u iets vrijer in de keuze voor het subdomein.

Geef bij het aanmeldformulier een e-mailadres op dat werkt. Een aantal sites zal u namelijk een bevestigingslink sturen. Pas wanneer u op die link klikt, is de aanmelding definitief. Deze bevestigings e-mail zult u in dat geval vrij snel na de aanmelding in uw mailbox zien. Wanneer deze extra stap er nog niet is, is het invoeren van een correct e-mailadres alsnog zinvol. Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u namelijk instructies aanvragen om uw wachtwoord te herstellen. De instructies waarmee u uw wachtwoord kunt herstellen worden per e-mail naar u verstuurd. Dit wordt lastig wanneer het e-mailadres dat u heeft ingevuld niet correct blijkt te zijn.

Hier en daar zijn er artikelen over het maken van uw eigen startpagina geplaatst. De pagina aanmelden startpagina is slechts een greep van wat u kunt vinden op internet. Wanneer u meer erover weet, dan wordt het ook gemakkelijker. Want naast het aanmaken is er ook het onderhouden. U kunt meerdere artikelen over het aanmaken van een startpagina vinden op de website waar het artikel op staat waarnaar wordt verwezen.

Uw startpagina zal leeg zijn wanneer u het net heeft aangemaakt. Er dient een rubriek te worden toegevoegd voordat u een link op uw startpagina kunt plaatsen. Bij een startpagina staan de links namelijk altijd in een rubriek. De meeste startpagina’s bevatten meerdere rubrieken. De rubriek dient altijd een titel te hebben en daarom is dit meestal een verplicht veld. De rubriektitel kan bijvoorbeeld een deelonderwerp zijn. Op deze manier kunt u de links per onderwerp rangschikken. U heeft zo ook een heldere structuur voor de mensen die uw pagina bekijken.
Free Web Hosting