Je eigen startpagina bouwen

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. Er zitten geen kosten verbonden aan het beheren van een startpagina. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Een interessante mogelijkheid is de mogelijkheid om met uw dochterpagina geld te verdienen. Dat is toch mooi? Iets dat geen geld kost en in principe geld kan opleveren. U kunt betaald krijgen wanneer u een link voor iemand plaatst. Maar dan is er wel werk aan de winkel.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. Dan heeft u echt uw eigen platform. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Startpagina en startpagina script. Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Eigen startpagina maken kijken. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. U kunt Google Adsense plaatsen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.

Free Web Hosting