Een eigen startpagina

Met een eigen startpagina kunt u alle kanten op. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Op de pagina Startpagina Script staat meer informatie over startpaginascripts. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Het hoeft niet veel te kosten.

Het idee achter vaan startpagina scripts is hetzelfde. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting