Een nieuwe startpagina bouwen

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

In ruil daarvoor kunt u zelf ook voordeel uit uw startpagina halen. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina Startpagina script. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Interessant zijn de startpagina scripts. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.
Free Web Hosting