Eenvoudig een uitgebreide startpagina site maken

Met een startpagina website is het voor u eenvoudig om backlinks te verkopen. Op deze wijze kan online extra geld worden verdiend door u. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. Een speciaal scherm hiervoor is binnen het beheergedeelte te vinden. U kunt aparte prijzen instellen voor een voorpagina link en een link vanaf een reguliere dochterpagina. U kunt het script koppelen aan de betaalproviders Mollie en DigiWallet. Meerdere betaalmethoden zult u bij beide gateways kunnen vinden.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. En de algemene kleurstelling van uw website kunt u daar veranderen. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Gemakkelijk een uitgebreide portaal site runnen een aanrader. Die pagina bevat een link waarmee u het script in uw bezit kunt krijgen. Met de aanschaf heeft u direct een multi domein licentie in huis. U kunt betalen via de site van de aanbieder van het startpaginascript. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Na het invullen van het aanmeldformulier zal een nieuw account aangemaakt worden. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Ook is het plaatsen van een banner een fluitje van een cent. Via de beheeromgeving is dat vrij gemakkelijk te doen. U kunt verschillende banners aan een banner groep toevoegen. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.
Free Web Hosting