Wil je een eigen adventiesite opbouwen?

Wilt u zelf een advertentiesite beginnen maar heeft u weinig kennis van de techniek? Daarvoor kunt u prima een advertentie website script inzetten. Bezoekers kunnen dan een advertentie plaatsen op uw website. Hoeveel dagen een advertentie actief blijft op de site, kunt u zelf bepalen. Na de door u aangegeven tijd wordt de advertentie op inactief gezet. Bij het plaatsen is het mogelijk een rubriek voor de nieuwe advertentie te kiezen.

Zou u graag gebruik maken van een advertentiesite script dan kunt u meer informatie vinden op marktplaats php script. Wanneer u die pagina heeft doorgenomen, weet u precies waar u een script kunt kopen. Met het script heeft u uw eigen advertentiesite in handen die heel makkelijk te installeren is op uw webhosting. Aan de website kunt u op verschillende manieren geld verdienen.

Er kunnen diverse afbeeldingen door de adverteerders bij een advertentie worden toegevoegd. Hoeveel foto’s er bij een advertentie geplaatst mogen worden, is aanpasbaar. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Bij alle advertenties op de site wordt een formulier weergegeven waarmee men kan reageren op een advertentie. Ook kan er een website link of telefoonnummer bij een advertentie worden getoond als u het zodanig instelt. Voor deze extra mogelijkheden kunt u via uw website een tarief rekenen. Daarbij kan met diverse payment providers een koppeling worden gelegd.
Free Web Hosting