Bouw een lijst van uw bookmarks

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Men kan zich aanmelden op uw website met behulp van een aanmeldformulier. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. Het artikel nederlandse startpagina staat vol informatie over dit handige PHP script. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

Er zijn tevens teksten over ieder onderwerp aan de verschillende startpagina’s toe te voegen. In een rubriek kan bijvoorbeeld het laatste nieuws getoond worden. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. U kunt zo een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website.

Direct nadat u online betaald heeft, krijgt u toegang tot de pagina waarop het script te downloaden is. Met een FTP programma plaatst u de files op uw hosting. U kunt de bestanden overzetten en de installatie starten. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Gegevens voor de zoekmachines en gegevens voor de databaseverbinding zijn voorbeelden van dergelijke informatie. Gedurende het installeren geeft u ook de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het beheer account op. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.
Free Web Hosting