Je favoriete websites op een rijtje

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. Er is op uw website een formulier aanwezig waarmee bezoekers een account kunnen aanmaken voor het beheer van een eigen dochterpagina.

Aan een dochterpagina kunt u niet alleen gewone links toevoegen, maar ook affiliate links waarmee u geld kunt verdienen. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u Bouw een verzameling van je favoriete websites eens raadplegen. Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen wanneer u dat script gebruikt.

U kunt met dit script heel makkelijk geld verdienen. Dit kan door bezoekers links te laten aanmelden op uw website. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. Na de betaling zal een link direct in de gekozen categorie worden geplaatst. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Naast het script kunt u een hosting pakket afsluiten waarop u het script kunt draaien. PHP wordt breed ondersteund. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.
Free Web Hosting