Je favoriete websites op een rijtje

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Daarbij is een onbeperkte hoeveelheid dochterpagina’s in te richten. U kunt bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina aan te maken en te beheren.

Aan een dochterpagina kunt u niet alleen gewone links toevoegen, maar ook affiliate links waarmee u geld kunt verdienen. Wilt u informatie over het zelf opzetten van een startpagina site met behulp van een script, neem dan de pagina Uw favoriete websites op een rij door. U kunt met het script gemakkelijk geld verdienen met de verkoop van links.

Het script zal de voorpagina van uw website net als elke andere startpagina behandelen. Het script biedt naast de mogelijkheid om links te plaatsen tevens de mogelijkheid om widgets aan een startpagina toe te voegen. Een widget kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het ophalen en tonen van een RSS feed met het laatste nieuws. De uitstraling van iedere dochterpagina kan individueel worden gewijzigd.

Ook kunt u via banners geld verdienen. Denk aan affiliate banners. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. Het affiliatenetwerk Tradedoubler is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.
Free Web Hosting