Realiseer je nieuwe portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Een startpagina website is behoorlijk interessant voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Nieuwe startpagina maken. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Bovendien is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Met behulp van het beheergedeelte past men een dochterpagina behoorlijk makkelijk aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Er kan op verschillende wijzen worden betaald voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. Het is zeer gemakkelijk om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting