Maak uw moderne portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld vast aan te schaffen. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft het inlogsysteem daarbij zo veilig mogelijk gemaakt.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. Zou u zo een tool wel willen aanschaffen, dan wijs ik u graag op Eigen startpagina. Indien u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Van de verschillende mogelijkheden staat op de website van de aanbieder uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst eenvoudig is. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. Bij een bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.
Free Web Hosting