Ontwikkel snel een moderne portaal website

Het in elkaar zetten van een startpagina website is niet moeilijk. Het is vrij eenvoudig te doen met een behulp van een handig startpagina script. Hieronder vindt u een link naar meer informatie rondom het PHP script. U kunt een subdomein instellen per individuele dochterpagina. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen te maken voor de subdomeinen. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. Tevens kunt u vrij gemakkelijk support krijgen bij de installatie van het PHP script. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Als alles meezit heeft u binnen een paar uur de nieuwe website al online.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. De pagina Nieuwe startpagina vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Het script biedt daarvoor functionaliteiten. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Links worden direct geplaatst na de betaling.
Free Web Hosting