Uw marktplaats gemakkelijk bouwen

Bent u nieuwsgierig naar de opties die een eigen advertentie website u geven, dan is deze pagina erg interessant voor u. De te nemen stappen, daar informeren we u graag over. Een eigen marktplaats is namelijk te realiseren met behulp van een speciaal PHP script. Middels een inlogscherm is de beheergedeelte van het advertentie script te bereiken. De adverteerder kan tevens voor extra mogelijkheden kiezen. Zo kunt u een bedrag rekenen voor vermelding van de website van de adverteerder.

Informatie over een dergelijk script is met behulp van de pagina marktplaats script kopen te vinden. Het script bevat mechanismen om spam te blokkeren. Tevens betaalde categorieën houden een gedeelte van de spammers tegen. Spammers zullen zelden bereid zijn om te betalen voor de plaatsing van een advertentie.

Naast een marktplaats script zijn daarbij een domeinnaam en webhosting nodig. Het is belangrijk dat u webhosting kiest met de optie tot het plaatsen van een database. PHP scripts kunnen draaien, is een andere vereiste. Met het advertentie script kunt u ieder aspect van uw website aanpassen. Daarvoor hoeft u niet per se verstand te hebben van de techniek. De installatieprocedure is helder omschreven in de online handleiding. U kunt vanuit de aanbieder support bij de installatie krijgen.

Aanmelden verloopt middels een aanmeldformulier. Een account geeft de optie om een advertentie op uw site te plaatsen. Het is bovendien mogelijk daarbij wat foto’s bij de advertentie te plaatsen. Er kan ook gekozen worden in welke categorie een advertentie dient te worden geplaatst. Daarnaast zijn er aanvullende opties aan te bieden. Er is zo bijvoorbeeld een prijs voor een websitevermelding in te stellen.
Free Web Hosting