Eenvoudig je advertentie website bouwen

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Zelfs zonder technische achtergrond kunt u een eigen marktplaats beginnen. Via een marktplaats PHP script kunt u op een gemakkelijke verstandige uw eigen marktplaats opzetten. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Het aanmaken van advertenties wordt voor adverteerders makkelijk indien u een advertentie script gebruikt. Middels een reactieformulier kan er makkelijk een reactie op een advertentie worden verstuurd naar een adverteerder. Via een formulier dat bij elke advertentie wordt getoond, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder verzenden.

Voor het genereren van inkomsten is het marktplaats PHP script genoemd op een uiterst prima marktplaats script. Aan de extra opties bij het aanmaken van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. U kunt betaalde categorieën plaatsen en per rubriek de prijs instellen. Het marktplaats PHP script ondersteunt diverse online betaalmethodes. Reageren op een advertentie kan men simpel via een reactieformulier doen.

In het geval dat u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Het is mogelijk om een Google Adsense blokje aan uw advertentie website toe te voegen. U kunt er tevens voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het script is voorzien van een banner rotator.

Bij de ontwikkeling van het marktplaats script is daarbij rekening met zoekmachines gehouden. U kunt gedurende de installatie de meta gegevens opgeven. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is behoorlijk eenvoudig. Op de verschillende pagina’s van de rubrieken kunt u daarbij metagegevens kwijt die bij die categorie horen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.
Free Web Hosting