Een eigen startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? De pagina Aanmelden startpagina bevat er informatie over. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Vraagt de beheerder een link terug? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting