Een nieuwe portaalsite samenstellen

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een startpagina script is niet duur. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan tevens erg nuttig voor SEO-doeleinden. De links worden dikwijls geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina maken. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het plaatsen van een database bestaan. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men verder het subdomein zelf kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina zeer makkelijk aan. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is erg eenvoudig.
Free Web Hosting