Een Nederlandse startpagina samenstellen

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

U mag best uitstapjes naar andere onderwerpen maken op uw startpagina. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Een eigen startpagina maken, daarover is op Beheer van uw linkpagina meer informatie te vinden. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Onderscheidend zijn is tegenwoordig belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. U kunt bijvoorbeeld Google Adsense advertenties weergeven op uw pagina. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.
Free Web Hosting