Beheer startpagina

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Om onderscheidend te zijn kunt u videomateriaal en teksten op uw startpagina plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel nieuwe startpagina eens.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting