Je eigen startpagina maken

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Op verschillende websites kunt u zich zonder veel moeite registreren.

Een interessante mogelijkheid is de mogelijkheid om met uw dochterpagina geld te verdienen. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan de meeste controle over de situatie. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Startpagina script. Het script is niet alleen voor techneuten. Het script is juist geschreven voor mensen die geen HTML kennis of programmeerkennis hebben.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Via het artikel “Eigen startpagina met het startpagina script” kunt u daar meer over te weten komen. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw dochterpagina plaatsen. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.
Free Web Hosting