Een moderne portaalsite realiseren

Een eigen startpagina website beginnen is heel eenvoudig als u daarvoor een startpagina PHP script gebruikt. Men kan een eigen subdomein voor iedere afzonderlijke startpagina op de site aanmaken met het PHP script. Belangrijke zoekwoorden kunnen in het subdomein van een afzonderlijke dochterpagina worden opgenomen.

Op staat meer informatie over een startpagina website bouwen met een script. Voor de ontwikkeling van het script heeft men gebruik gemaakt van de scripttaal PHP. De inhoud van de website wordt verder opgeslagen in een database. Desgewenst kunnen bezoekers zich op uw website registreren en hun eigen startpagina aanmaken. Naast links kan men ook diverse widgets toevoegen aan de eigen startpagina.

U kunt banners plaatsen die op alle dochterpagina’s te zien zullen zijn. Zo heeft u met het grootste gemak een Google Adsense banner toegevoegd. Banners kunnen elkaar afwisselen als u dat wilt. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Op deze wijze kunt u gemakkelijk een aantal banners koppelen aan een bepaalde plek op uw website.

Het is altijd mogelijk dat een wachtwoord wordt vergeten. Het aanvragen van een nieuw wachtwoord is een zeer eenvoudige handeling. Na de aanvraag voor een wachtwoordherstel zullen de instructies naar het e-mailadres van de betreffende beheerder worden gestuurd. Het is het e-mailadres dat de beheerder bij het aanmaken van een nieuw account moet invoeren in het registratieformulier.

Bezoekers kunnen links aanmelden via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. Daarbij kan men de URL opgeven waar een link terug is geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om bezoekers voor een link te laten betalen. Een betaalkoppeling maakt het mogelijk dat men via uw website direct kan betalen voor de link. Het script zal na een succesvolle betaling automatisch de aangemelde link toevoegen.
Free Web Hosting