FBME bank nieuws update

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Dit heeft de centrale banken van Cyprus en Tanzania doen besluiten de bank onder bewind te stellen.

De maatregelen hebben tot gevolg gehad dat er bij FBME Bank minder geld binnenkomt dan er uitgaat. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wanneer u meer wilt weten over het nieuws rond FBME Bank dan is het artikel FBME administrator rules out loyalty scheme payment before court ruling de moeite waard. In het artikel kunt u ook leren over mogelijke stappen die u kunt nemen mocht u zelf klant van FBME Bank zijn.
Free Web Hosting