Het samenstellen van uw eigen startpagina website

U kunt uw website een boost in de zoekmachines geven met behulp van backlinks. Daarbij kunnen de verschillende Nederlandse portaalsites helpen. Het bouwen van een eigen dochterpagina kan op een aantal Nederlandse portaalsites.

De pagina Eigen startpagina maken bevat alle informatie die u daarvoor nodig heeft. Het startpaginascript stelt u in staat om direct te beginnen met de site, zonder te hoeven programmeren. Wat basiskennis omtrent het computergebruik is voldoende om te werken met het startpaginascript. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina eenvoudig een eigen subdomein toekennen. Het startpagina script zal de juiste dochterpagina zoeken bij het opgevraagde subdomein. Het is dus niet nodig om u in de technische oplossing te verdiepen.

Diverse widgets zijn beschikbaar voor plaatsing op uw startpagina’s. Zo is het aanmaken van het laatste nieuws een optie. Verder stukken tekst aanmaken is geen enkel probleem. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

Het is relatief gemakkelijk om inkomsten te genereren met het startpaginascript. Het is zowel mogelijk om linkjes te verkopen als om banners toe te voegen. De bezoeker kan op diverse manieren voor een nieuwe link betalen. Bij de linkplaatsing mag men zelf kiezen voor de gewenste dochterpagina en de gewenste rubriek.

Kennis van HTML is van uw kant niet nodig. Het beginnen van een eigen startpagina website is zo voor iedereen laagdrempelig. Op deze wijze kunt u snel uw eigen startpagina website hebben. Daarbij is de installatie heel gemakkelijk in elkaar gezet. De stappen voor de installatie kunt u op de website van de ontwikkelaar inzien. Het pakket is zodoende enorm snel aan de praat te krijgen.
Free Web Hosting