Je eigen startpagina website maken

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de corresponderende startpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken wanneer u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor amper geld reeds aanschaffen. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Een startpagina script kunt u beschouwen als een beheersysteem voor uw startpagina website. Het script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. Zo zal de browser de juiste dochterpagina tonen aan de bezoeker. Als u een kant en klaar script koopt is het niet meer nodig om zelf een script te programmeren. Bent u benieuwd geworden naar een script waar de functionaliteiten al in zitten? Bekijk dan Startpagina script eens. Op het moment dat u een kant en klaar script koopt, bent u direct in het bezit van de benodigde functionaliteiten. Met een reeds bestaand startpagina script kunt u direct werken aan de content van uw website.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. U kunt categorieën ook voorzien van stukjes informatieve tekst. Daarnaast is een weerkaartje simpel toe te voegen.
Free Web Hosting