Een uitgebreide portaal site runnen

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. U zou Aanmelden startpagina eens kunnen bekijken als u benieuwd bent geworden naar het PHP script. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Met een script kopen bespaart u tijd. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Met het PHP script is dat niet moeilijk. U kunt voor een link vanuit de voorpagina van uw website een hogere prijs vragen. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.
Free Web Hosting