Bouw een lijst van je favoriete sites

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. Op het internet zult u een aantal websites vinden waarmee u zelf een eigen startpagina in elkaar kunt zitten. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.

Op een startpagina kunt u verschillende widgets plaatsen. Een voorbeeld is een nieuwsblokje. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u eigen startpagina eens raadplegen. Het script bevat een betaalkoppeling waarmee eenvoudig backlinks aangekocht kunnen worden door derden.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. Het geld verdienen kan bijvoorbeeld met de verkoop van links. U kunt de prijs van een backlink via 1 van de beheerschermen makkelijk instellen. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Verder is het script heel makkelijk op uw hostingpakket te installeren. Het gros van de hostingpakketten zal de programmeertaal PHP ondersteunen. Via de scripttaal PHP kunt u het script ook uitbreiden als u dat wilt.
Free Web Hosting