Maak uw eigen advertentie website

Via verschillende soorten site kunt u op een makkelijke wijze een extra inkomen verdienen. Een eigen advertentie website is er prima voor in te zetten. Geld is aan de ene kant via adverteerders te verdienen. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. U kunt ook een prijs instellen voor een aantal opties die te kiezen zijn bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.

Meer over het tot uw beschikking krijgen van een marktplaats website leest u in advertentie website. Het gebruiken van een speciaal daarvoor ontworpen PHP script is verstandig. Het script biedt de mogelijkheid om simpele wijze aanpassingen door te voeren op uw website.

U heeft gedurende de installatie zelf de controle over de aan te maken gebruikersnaam met het bijbehorende wachtwoord. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. De functionaliteiten zijn al voor u gemaakt.

Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Dat registreren gebeurt via een aanmeldformulier op uw advertentie website. De bezoeker krijgt een melding te zien wanneer hij gegevens invult die niet kloppen.

U kunt relevante zoektermen per rubriek invoeren in het systeem. Het marktplaats PHP script neemt SEO-gerelateerde zaken uit handen.

Via een betaalkoppeling kan er worden betaald voor het plaatsen van een advertentie in betaalde rubrieken. Tevens kunt u per aanvullende mogelijkheid bij een nieuwe advertentie plaatsen een afzonderlijk bedrag rekenen.
Free Web Hosting