Responsive advertentiewebsite maken

Wilt u een eigen advertentie website beginnen dan is dat vandaag de dag prima te doen. Wanneer bij een reactie spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Dit maakt het beginnen van een eigen marktplaats voor iedereen toegankelijk. Met een PHP script kunt u een dergelijke marktplaats website in elkaar zetten.

Heeft u wel geld over voor zo een handig PHP script? Over een advertentie script kunt u via Wilt u een marktplaats runnen? meer te weten komen. Dat artikel bevat een link naar een handig PHP script voor het maken van een eigen marktplaats. Uiteraard is het ook mogelijk zelf iets met PHP te maken. Echter kan het even duren voordat uw eigen PHP script goed werkt. Er zijn om die reden een aantal scripts op de markt waarmee u zonder technische kennis kunt bouwen aan een marktplaats website. Op uw advertentiewebsite kunt u dan direct een aantal advertenties plaatsen.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Gedurende het installeren maakt het script een beheerdersaccount aan. Ook zonder kennis is via de beheeromgeving elke instelling van uw advertentie website te wijzigen. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen.

Met dit beheerdersaccount kunt u op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel. Ook voor het gebruik van het beheerpaneel is geen diepgaande kennis van de techniek nodig. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf geen programmeerwerk meer te doen. Het scheelt vooral tijd want het bouwen van een advertentie script gebeurt niet in 1 dag. De belangrijkste programmeerwerkzaamheden zijn al voor u uitgevoerd.
Free Web Hosting